avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata si contract de colaborare?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata si contract de colaborare?

Buna ziua. Sunt titulara in invatamant si doresc sa imi iau 1 an de concediu fara plata. As dori sa lucrez cu contract de colaborare sau alt tip de contract cu o firma privata. Este posibil acest lucru? In perioada concediului fara plata, vechimea curge? CAS , asigurarea de sanatate si somajul mai sunt platite de catre scoala unde am cartea de munca sau trebuie sa le achit eu? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 2 Iunie 2010
In perioada CFP nu va curge vechimea in munca, astfel incat nu sunt achitate nici contributiile datorate la bugetul de stat.
Daca doriti, pe aceasta perioada incheiati contracte de asigurare cu Casa de Pensii, AJOFM etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! sunt profesor titular cu vechime de 12 si doresc ... Muresan Mircea Dorel Muresan Mircea Dorel Buna seara! Sunt profesor titular cu vechime de 12 si doresc sa imi iau concediu fara plata 1 an, dar nu sunt lamurit cu privire la 3 lucruri: 1. Cand ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata (cfp) libra_y2005 libra_y2005 Buna ziua Sunt in concediu fara plata de aproape 3 saptamani . Precizez ca cererea pentru acordarea concediului , a fost facuta la solicitarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ALE20 ALE20 As dori sa stiu cine va plati(si pentru cat timp) asigurarile de sanatate si cotizatia la pensii daca,pentru a lucra in strainatate,o persoana angajata la stat ... (vezi toată discuția)