avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechimea in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechimea in munca

am indeplinit conditiile de trecere intro noua treapta de vechime in munca .conform legii 330/2009 ar trebui sa trec de la coeficentul 2.20 la 2.35. compartimentul financiar imi calculeaza o marire de salariu de 5% la salariul actual . ESTE CORECT ?CUM SI IN CE BAZA SE FACE MODIFICAREA SALARIULUI IN ACEST CAZ?
care este marirea de salariu ?
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 23:56, 3 Iunie 2010
LEGE-CADRU nr. 330 din 5 noiembrie 2009
privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice

ART. 12 (3) În anul 2010, salariile, soldele şi indemnizaţiile lunare de încadrare se stabilesc potrivit art. 30 alin. (5), fără a fi utilizaţi coeficienţii de ierarhizare prevăzuţi în anexele la prezenta lege.

OUG nr. 1/2010 - unele masuri de reincadrare in functii a unor categorii de personal din sectorul bugetar si stabilirea salariilor acestora, precum si alte masuri in domeniul bugetar

Art. 5. (3) In salariile de baza ale functiilor de executie si ale functiilor de conducere este cuprins in toate cazurile sporul de vechime in munca in cuantumul avut in luna decembrie 2009. In situatia in care in cursul anului personalul de conducere si executie indeplineste conditiile pentru trecerea intr-o alta transa de vechime, se acorda transa corespunzatoare vechimii prin aplicarea procentului la salariul de baza aferent functiei din luna decembrie 2009.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare ContSters128048 ContSters128048 am o nelamurire referitoare la aplicare sporului de vechime. cum se aplica acesta: de ex cand : se aplica la total salariu de baza + alte sporuri ( ... (vezi toată discuția)
Salar lex_ethonor lex_ethonor va rog sa ma ajutati si pentru mine:lucrez la directia judeteana de paza mures,si as vrea sa stiu la ce sporuri am dreptul dupa 3 ani de vechime in munca ... (vezi toată discuția)
Ajutor ! spor vechime personal contractual monicalirca monicalirca Consultand legislatia in vigoare cu privire la drepturile salariale am ajuns sa ma lovesc de o mare problema. Astfel ma aflu in imposibilitatea de a motiva o ... (vezi toată discuția)