avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... recurs proces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

recurs proces

unde se depune recursul ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 20:05, 2 Iunie 2010
buna ziua
la instanta care a pronuntat hotararea care se ataca cu recurs
av daniela
Interventie moderator:
:rtfm:
tonisor:
1. Nu mai deschideti alt topic pentru aceeasi problema! Intrati tot pe acesta si folositi butonul "raspunde" pentru a plasa o alta intrebare pe aceeasi tema.
2. Ca sa primiti un raspuns care sa va foloseasca trebuie sa dati si cateva detalii.
Multumesc pentru intelegere!
Daca hotararea impotriva careia vreti sa declarati recurs este pronuntata de tribunal, depuneti recursul la tribunal.
Recursul se poate depune si la instanta de recurs ... :)
@freeelis

Stiu, potrivit Deciziei Curtii Constitutionale nr. 737/2008.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs maria1956 maria1956 mi s-a respins actiunea la tribunal cu drept de recurs in 15zile cui ma adresez tot tribunalului unde am avut proces sau curtii de apel?va multumesc (vezi toată discuția)
Cui se adreseazã cererea de recurs ºi în ce cont plãtesc taxa judiciarã de timbru? 28lacra 28lacra In cazul in care am avut o actiune in prima instanta la tribunal (pe vechiul cod) va rog sa-mi spuneti catre cine formulez cererea de recurs (Presedintelui ... (vezi toată discuția)
Competenta materiala badila steluta badila steluta daca un proces se judeca la tribunal in prima instanta recursul unde se depune? va multumesc (vezi toată discuția)