avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu am primit citatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu am primit citatie

buna ziua sunt implicat intrun proces civil ca parat..la primul termen am solicitat acordarea altui termen in vederea angajarii unui aparator...intre timp a intervenit ceva important si nu am avut timp sa ma ocup de aceasta problema...intrebarea mea este: citatia pt al doilea termen nu mia venit...se poate amana procesul pe acest motiv?..si cum se procedeaza?....va multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:49, 4 Iunie 2010
Intrucat ati fost prezent la primul termen se presupune ca aveti termenul in cunostinta si nu veti mai fi citat, procedura va fi indeplinita la urmatorul termen si dosarul nu va mai fi amanat.
k...inteleg..o alta metoda de amanare a procesului se poate gasi?...
Daca va intelegeti cu partea adversa, puteti solicita o amanare in temeiul invoielii partilor, conform art. 155 Cod pr.civ.
partea adversa si-a rezervat dreptul sa nu se prezinte la proces....o alta modalitate?....multumesc
Pai... daca nu se prezinta nimeni si nu a cerut nimeni judecata in lipsa dosarul se suspenda.

Ce ati vrut sa spuneti prin "si-a rezervat dreptul sa nu se prezinte"?
Ati vrut sa spuneti ca a solicitat cealalta parte judecata in lipsa?

Daca nu .... ati verificat pe portalul instantelor sa vedeti cand e urmatorul termen? Ma gandesc ca o fi deja suspendat dosarul acesta, daca dvs. ziceti ca ati avut alte treburi si nici cealalta parte nu se omoara cu prezenta...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iunie 2010
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Termen in sedinta publica elenisa elenisa La data implinirii termenului apare pe sit-ul judecatoriei - Amana cauza, Se acorda termen in sedinta publica. Trebuie sa inteleg ca partea adversa a fost ... (vezi toată discuția)
Amanare proces blod blod Daca nu ma pot prezenta la proces din motive de serviciu, fiind plecat din localitate, in baza carui act normativ pot cere amanarea? Pana acum m-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Note scrise georgiana.td georgiana.td Buna seara. Sunt implicat intr-un proces pt. executare silita , care a avut 3 termene , toate amanari. As fi vrut sa imi modific actiunea , stiu ca se poate ... (vezi toată discuția)