avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... nu am primit citatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

nu am primit citatie

buna ziua sunt implicat intrun proces civil ca parat..la primul termen am solicitat acordarea altui termen in vederea angajarii unui aparator...intre timp a intervenit ceva important si nu am avut timp sa ma ocup de aceasta problema...intrebarea mea este: citatia pt al doilea termen nu mia venit...se poate amana procesul pe acest motiv?..si cum se procedeaza?....va multumesc
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 07:49, 4 Iunie 2010
in adresa lor catre tribunal scrie ca in conformitate cu art. 242 din codul de procedura civila solicita judecarea cauzei in lipsa lor...deci cum am inteles eu judecata decurge normal..problema mea dupa cum am mentionat in msg de mai sus este sa gasesc un motiv plauzibil pt amanarea acestui al doilea termen pt a ma putea pregati....sunt acte care trebuie sa le prezint avocatului...deci umblatura pt care chiar nu am avut timp pana acum....avand in vedere ca am solicitat o amanare pt angajarea unui aparator....ce motiv as mai putea gasi acum?....si in caz ca nu ma prezint ce se intampla?...va rog un sfat....multumesc
hennessy a scris:

....sunt acte care trebuie sa le prezint avocatului...

Singura "informatie" pe care ne-ati oferit-o noua este ca sunteti implicat intr-un proces civil (din nenumaratele variante de procese civile posibile) dar ne cereti sa inventam o cauza de amanare in locul avocatului dvs - care are macar avantajul de a avea habar despre ce e vorba pentru ca se uita prin niste hartii...
Pe el l-ati intrebat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen in sedinta publica elenisa elenisa La data implinirii termenului apare pe sit-ul judecatoriei - Amana cauza, Se acorda termen in sedinta publica. Trebuie sa inteleg ca partea adversa a fost ... (vezi toată discuția)
Amanare proces blod blod Daca nu ma pot prezenta la proces din motive de serviciu, fiind plecat din localitate, in baza carui act normativ pot cere amanarea? Pana acum m-am prezentat ... (vezi toată discuția)
Note scrise georgiana.td georgiana.td Buna seara. Sunt implicat intr-un proces pt. executare silita , care a avut 3 termene , toate amanari. As fi vrut sa imi modific actiunea , stiu ca se poate ... (vezi toată discuția)