avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amanare proces
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amanare proces

Daca nu ma pot prezenta la proces din motive de serviciu, fiind plecat din localitate, in baza carui act normativ pot cere amanarea? Pana acum m-am prezentat la toate infatisarile, pe cand partea adversa niciodata.
trimiteti la dosar o cerere de amanare aratand motivele clare a cererii dvs. sau puteti cere judecarea in lipsa, conform cu art. 242 cod de procedura civila.
cel mai plauzibil motiv ar fi sa depuneti o cerere scrisa prin care sa solicitati amanara cauzei pt lipsa de aparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate cereri de amanare se accepta intr-un proces??? LOPY LOPY S-a cerut o amanare pentru cauze medicale si la urmatorul termen s-a cerut amanare pentru ca ar avea un alt proces in alta localitate!!! S-au acceptat ambele ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecata functionar public functionar public Sunt plecat din localitatea de domiciliu pt cateva saptamani si m-a sunat un vecin ca am primit citatie pt o judecata in care sunt inculpat(primul termen fiind ... (vezi toată discuția)
Cite amanari poate avea un proces bennyone bennyone Am si eu o problema am un proces pe rol si fosta sotie si avocatul acesteia invoca diferite motive sa amine procesul .De cite ori au acest drept si cum se ... (vezi toată discuția)