avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita a bunurilor
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita a bunurilor

Buna ziua.
In urma contactarii unui credit cu buletinul pentru niste bunuri casnice am intalnit problema pe care o intalnesc toti clientii si anume...platesti 5 ani de 3 ori suma luata si mai ai inca de 3 ori suma luata de plata.....deci platesti la infinit!Am decis sa ma opresc in a plati si sa las treaba in mana judecatorilor....!Acum am inceput demersurile, primul pas fiind cel de a solicita toate documentele de la ei.
Problema pe care as dori sa mi-o lamuriti este aceea ca am primit o scrisoare acasa pe care o sa o postez sub forma de link. Va rog sa ma lamuriti daca pot sa ma execute silit fara sa fiu dat in judecata.

[ link extern ]

Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
ionny, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 15:33, 3 Iunie 2010
Pentru orice executare, trebuie un titlu executoriu si o incuviintare a executarii.
Deci, obligatoriu instanta.
Ei merg la intimidare, poate merge...
Este o institutie financiara nebancara? In contractul semnat se precizeaza ca este titlu executoriu . Incuviintarea instantei este doar o formalitate.Ceea ce ei scriu nu este neaparat irealizabil. Dar moniera in care o fac este folosita sigur in scopul intimidarii. Puteti incerca si o sesizare la ANPC.
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
Narcizaa, utilizator
interventie moderator

Rog frumos userii care au folosit in mesajele postate, denumiri ale societatilor implicate in discutie, sa le stearga.
Va reamintesc faptul ca in acest forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita adriana_1981 adriana_1981 buna ziua! sunt noua pe acest forum si am nevoie de ajutorul vostru. am un credit la ERS la care am o intarziere de 2 luni si jumatate. Au sunat acasa sa ... (vezi toată discuția)
Datorie la societate telefonie mobila donisa donisa O pensionara a facut abonament la companie de telefonie mobila pt o nepoata care din iunie 2009 nu a mai platit factura in val. de 240 lei si acum doamna a ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei societati recuperari creante adrian32 adrian32 Buna seara, Hartuirile de catre cei de la [EDITAT] au reinceput. Din nou vin cu amenintari si cu fel si fel de intimidari. Mai nou a mai aparut o firma de ... (vezi toată discuția)