avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evacuare

Intr-un proces de evacuare, care sant timpii fizici pentru a lasa spatiul? Multumesc.
Cel mai probabil acest aspect o sa fie mentionat in cuprinsul sentintei, in functie de ce s-a solicitat.
Asteptati Hotararea instantei.
In mod normal, chiar daca este vorba de o sentinta sau de un act care emana de la proprietarul care va notifica sa evacuati locatia in discutie, exista si un termen in care sa puteti efectua acest demers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura recurs bogobogobogo bogobogobogo Care este procedura pentru a cere recurs la o sentinta civila,cum trebuie sa se numeasca si ce trebuie sa contina acea solicitare. Multumesc. (vezi toată discuția)
Carte de identitate palmargit palmargit Am divorţat în urmă cu 15 ani,în timpul căsătoriei am cumpărat împreună cu fostul meu soţ un apartament ,dar în contractul de vânzare cumpărare ca ... (vezi toată discuția)
Disconfort olfactiv alexd1990 alexd1990 Buna ziua, 1) Ca locatar al unui bloc, unde la 5 din 14 apartamente se gateste cu usa deschisa de la apartament spre casa scarii, carei autoritati trebuie sa ... (vezi toată discuția)