avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... la concediere se face intai notificare si apoi se ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

la concediere se face intai notificare si apoi se emite decizia?

In cazul concedierii conf.art.65 alin1 in cazul in care firma este in procedura de lichidare trebuie sa se faca intai o notificare catre angajat in care se precizeaza motivul concedierii (inceperea procedurii de lichidare)si se mentioneaza nr. de zile de preaviz si apoi se emite decizia de concediere individuala cu data imediat urmatoare terminarii preavizului dar inaintea datei de radiere a firmei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 3 Iunie 2010
Va facut intai preavizarea apoi va face decizia de incetare.
Nu este obligatorie instiintarea de preaviz, puteti emite si decizia de concediere in care sa specificati printre altele durata preavizului, data inceperii preavizului si ultima zi de preaviz.

Asa cum v-am mai spus, prin efectul radierii încetează capacitatea de folosinţă a societăţii radiate .. prin urmare, decizia de concediere trebuie emisa inainte de radierea societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitatea de nedeclarare se suspenda la radiere srl? sava.eugen sava.eugen Buna Dragilor, Va scriu cu urmatoarea intrebare. Sa presupunem ca un element generator de taxa este raportat incorect in 01.01.2018. La 01.01.2019 ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere lili_l19 lili_l19 Buna ziua, Sotul meu se confrunta cu urmatoarea situatie. A fost concediat cu art 65(1) datorita problemelor economice ale firmei pentru care lucra. Desi ... (vezi toată discuția)
Preaviz AGOPIAN AGOPIAN Buna ziua, Va rog, am o intrebare legata de preaviz.Sunt in concediu de crestere copil(legea veche 2 ani) si mi-am manifestat dorinta de a reveni la serviciu ... (vezi toată discuția)