avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... medicalul in timpul somajului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

medicalul in timpul somajului

daca eu acum sunt in somaj si primesc 450ron cit voi primi daca voi fi o luna (suma)in medical?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:47, 3 Iunie 2010
1. Indemnizatia de concediu medical se calculeaza inmultind procentul legal cu media veniturilor pe ultimele 6 luni.
2. In aceste venituri intra si indemnizatia de somaj.
3. Concediul medical suspenda perioada de somaj care se reia, de unde a ramas, la expirarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical in timpul somajului petru.jitaru petru.jitaru in 2009 am beneficiat de concediu medical de 180 zile avand o boala cronica de peste 15 ani. in decembrie am fost disponibilizat voi beneficia de tratament ... (vezi toată discuția)
Se poate lua concediu medical in timpul somajului? mihai15mai mihai15mai Buna seara! Am o intrebare, se poate lua concediu medical in timpul somajului? Daca da, ce pasi trebuie facuti pt. a putea beneficia de acest ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei pentru concediu medical, eu fiind in somaj ContSters146176 ContSters146176 [b][i]Buna ziua Sant in somaj si am intrerupt prin concediul medical,am primit pe luna februarie suma de 25o ron.Mentionez ca sant in somaj din data de ... (vezi toată discuția)