avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... abuz de incredere , termen de depunere plangere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

abuz de incredere , termen de depunere plangere

Buna ziua,

Asi dori sa stiu care este termenul lega in care pot depune o plangere pentru abuz de incredere.
Am avut un imobil pentru care am facut procura speciala pentru a putea fi vandut de catre o ruda.
Aceasta a vandut imobilul insa nu mi-a dat banii.
Toate acestea s-au intamplat in septembrie 2007. In aprilie 2008 am dat o declaratie la politie insa nu am actionat mai departe.

Care ar fi solutia si care sunt sansele mele de castig daca fac plangere penala?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 10:50, 3 Iunie 2010
Conform dispozitiilor art.284 Cod procedura penala termenul de introducere a plangerii prealabile este de 2 luni, acesta curgand din ziua in care persoana vatamata a stiut cine este faptuitorul.

Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
luiza2008, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract-plangere penala bgv bgv Buna ziua, Va expun urmatoarea speta: -Angajatorul suspenda contractul de munca pe durata cercetarii disciplinare -dupa convocare si discutiile in fata ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti brucsy brucsy BUna ziua, Sotia mi-a bagat la amanet cca 50 g Au fara acordul meu, inclusiv inelul de logodna. Problema este ca nu am acte pe el. Aurul il primisem de la ... (vezi toată discuția)
Art. 210 cp vldstf vldstf pot sa depun o plangere in numele sorei mele care este plecata la munca in strainatate pentru furtul unor lucruri din casa de catre sotul acesteia? daca nu pot ... (vezi toată discuția)