avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

As dori sa stiu : daca in perioada in care o persoana este in concediu de odihna, iar intr-una din zile este o sarbatoare declarata nelucratoare, concediul de odihna se prelungeste cu o zi?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 12:32, 3 Iunie 2010
Buna ziua ! Este de esenta concediului de odihna sa aibe in vedere doar zilele lucratoare , pt ca altfel nu ar mai fi concediu ... asa ca ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zi libera legala lumifatu lumifatu se mai acorda ziua libera de 15 august daca a picat in timpul concediului medical? si cum se face plata, avand in vedere ca ziua de 15 august este prevazuta si ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna. Stefan1506 Stefan1506 Buna ziua. Lucrez in armata. Zilele de concediu de odihna de care beneficiez sunt calendaristice. Daca sunt in concediu de odihna legal pe perioada ... (vezi toată discuția)
Concediu medical care include zile de sarbatoare legala gyovai gyovai Buna ziua, 1. Am avut concediu medical pe intreaga luna iunie. Data de 5iunie este zi de sarbatoare legala. Puteti va rog sa ma informati cum sau daca imi ... (vezi toată discuția)