avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna.

Buna ziua.
Lucrez in armata. Zilele de concediu de odihna de care beneficiez sunt calendaristice.
Daca sunt in concediu de odihna legal pe perioada sarbatorilor de iarna, concediul se prelungeste cu zilele nelucratoare de la stat sau acele zile le pierd?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 13 Decembrie 2018
CO se prelungeste numai cu durata zilelor de 25/26 decembrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de sarbatoare legala marianpr marianpr In luna August 2012 am fost in concediu de odihna, iar data de 15 August a fost una ditre zilele mele de concediu. Am solicitat inca o zi de concediu pe ... (vezi toată discuția)
Despre concediu best4ady best4ady daca am concediu de pe 23 decembrie 2011 pana pe 10 ianuarie 2012, cu cate zile am dreptul sa mi se prelungeasca acest concediu, avand in vedere ca acest ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna 1 decembrie Bajinaru Ramona Bajinaru Ramona Buna ziua! Un angajat este in concediu de odihnaa in perioada 24.11-22.12. Cum va aparea in pontaj ziua de 1 decembrie? Va multumesc! (vezi toată discuția)