avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imobil

In urma unui proces de partaj se atribuie un imobil evaluat la 26000 lei prietenei mele. Acesteia i se impune plata unei sulte de 13000 lei catre fostul sot.De la terminarea procesului se chinuie sa vanda imobilul la valoarea la care a fost evaluat si nu a reusit. A trecut cele 6 luni in care trebuia sa plateasca sulta si acum fostul sot a solicitat executarea silita. Deja prietena mea a primit somatia.In cazul vanzarii la licitatie a imobilului suma obtinuta se va imparti la 2 sau se va plati sulta si ce va ramane(daca va ramane) se va da prietenei mele? Ce se poate face pentru o impartire corecta a banilor rezultati in urma licitatiei?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 21:16, 3 Iunie 2010
Titlul pus acum in executare este sentinta prin care bunul a fost atribuit doamnei si aceasta a fost obligata la plata sultei. Faptul ca bunul are o valoarea mai mica acum, nu poate fi imputat celeilalte parti. Asadar doamna va ramane cu suma rezultata din vanzare dupa ce se vor recupera sulta, eventuale sume rezultate din actualizarea creantei si cheltuilelile de executare avansate de domnul respectiv
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
Narcizaa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj simplu florinskie florinskie Buna seara O prietena m-a rugat sa pun aceasta intrebare pe forum. A divortat de sotul ei in urma cu cativa ani iar acuma fostul sot a deschis proces de ... (vezi toată discuția)
Partaj mavrocordat mavrocordat buna ziua. sunt divortat si in timpul casatoriei am cumparat impreuna un apartament iar fosta sotie sustine ca are tot dreptul sa-i ramana acest apartament ... (vezi toată discuția)
Proces imobil - plata sulta stefan_prodan stefan_prodan Proces imobil - plata sulta Tatal meu detine 80% dintr-un imobil. Varul lui detine 20%. Varul a intentat proces prin care solicita plata unei sulte ... (vezi toată discuția)