avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu de incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu de incadrare

Lucrez in administratia publica locala si am absolvit in anul 2009 studii universitare de licenta, specializarea administratie publica.dupa multe tergiversari in luna mai am fost promovata conform studiilor abslovite din referent gradul asistent treapta I(cu salariul de incadrare de 823 lei incepand cu 1.01.2010) in inspector clasa I gradul asistent treapta III si spre marea mea surpriza am ramas la acelasi salar de 823 lei.Intrebarea mea este daca s-a procedat corect.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 15:34, 3 Iunie 2010
Vedeti legislatia specifica salarizarii functionarilor publici.
Trebuie sa mergeti la Serviciul Resurse umane si sa solicitati explicatii privind aceasta incadrare, bazat pe CCM. Daca nu sunteti multumita de raspunsul primit depuneti in scris o cerere in acest sens la care trebuie sa primiti un raspuns motivat in fapt si in drept. Daca din raspunsul primit rezulta ca nu s-au respectat prevederile legale in ceea ce priveste incadrarea dv., puteti ataca in instanta angajatorul. ;)
Ultima modificare: Joi, 3 Iunie 2010
Corina Capotã, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare inspector asistent REDROSEX30 REDROSEX30 Buna seara! Numele meu este Neli si lucrez la o primarie ddin jud. Alba. In vara anulul 2009 am absolvit Facultatea de Stiinte Juridice si Administrative ... (vezi toată discuția)
Avansare in grad profesional functionar public danielionut danielionut Sunt functionar public cu studii medii la o primarie, ocup functia de referent principal treapta 1 , am absolvit in iulie 2010 facultatea de 3 ani cu diploma ... (vezi toată discuția)
Salarizarea si promovarea in clasa a functionarilor publici lauratoader2006 lauratoader2006 Buna Ziua, Lucrez in cadrul unei institutii publice de 13 ani, sunt functionar public din 01.03.2005, in cadrul Serviciului Resurse Umane, in functia de ... (vezi toată discuția)