avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cerere pt venit dupa declaratie fiscala - majorare ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cerere pt venit dupa declaratie fiscala - majorare pensie alimentara

am facut o actiune pt majorare pensie alimentara, as vrea sa stiu cum se face cererea ptr a mi se comunica declaratia fiscala pe anul 2009 a paratei, ce articol prevede asta?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 15:49, 3 Iunie 2010
Daca ati depus la instanta o cerere de majorare pensie de intretinere, nu trebuie sa faceti dv. demersuri la Finante pentru ca nu va vor comunica dv. personal asemenea informatii, ci veti solicita instantei sa faca o adresa la Finante pentru a comunica ce venituri are paratul. Astfel, Adm. financiara va trimite la dosarul cauzei copia declaratiei de venit pe anul 2010. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ivanov teodora ivanov teodora Buna ziua, as dori daca se poate sa primesc un sfat. Am fost casatorita azi am terminat divortul. Din mariaj avem impreuna un copil in varsta 20 ani care acum ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- taximetrist bryana bryana Buna ziua, Fostul sot imi da pensie alimentara el fiind la pensie,dar din 14 dec 2010 ,are un PFA si face taxi.Intrebarile mele sunt urmatoarele: Ca sa ... (vezi toată discuția)
Inselaciune taxe,impozite,pensie alimentara Nadia Hönig Nadia Hönig Buna, tatal fetei mele plateste minim pensie alimentara,are venituri din lucrarile care le face 1500-2000 euro nu plateste taxe are autorizatie de constructi ... (vezi toată discuția)