avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1043 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restante la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restante la intretinere

buna ziua.va rog sa-mi dati citeva informatii cu privire la citatie la tribunal pentru neplata intretinerii.Am fost citat in instanta pentru neplata intretinerii inperioada aug2006-aug2009 ptr un debit de 6.692,13+restante de2.900.dosarul a fost inaintat spre judecare anul trecut .abia acum o saptamina am primit instiintarea pentru judecare mentionez ca intre timp din oct2009 pina in martie2010 mi-am achitat debitul restant dar nu si penalitatile.La dosarul pe care l-am primit acasa sunt atasate si fisa cu calculul penalitatilor semnata doar de administrator si consilierul juridic +listele lunare cu plata intretinerii semnate doar de administrator.Vreau sa ma achit de datorii dar nu pot intr-un timp foarte scurt.La ce ma pot astepta?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:06, 15 Iunie 2010
Pai pana la urma este bine, dar se putea incheia un astfel de angajament inainte ca asociatia sa va dea in judecata. Acum aveti grija la ce v-ati angajat ca nu+i gluma!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare in instanta neplata datorii blondchild blondchild buna seara! am o problema si nu stiu cum sa procedez. am primit acasa o hartie de actionare in instanta din partea asociatiei pentru neplata facturilor ... (vezi toată discuția)
Datorie apanova ContSters134265 ContSters134265 In luna iulie 2007, lucratori ai APANOVA au venit la bloc si au schimbat contorul de apa rece, in lipsa unui delegat al asociatiei. Ulterior, a instiinta ... (vezi toată discuția)
Datorie asociatie de proprietari Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Ca multi dintre romani am incercat si eu sa devin \"antreprenor\" ,asa ca impreuna cu sotia am deschis un mic salon, partea proasta este ca am ... (vezi toată discuția)