avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut avocat pe penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut avocat pe penal

pentru reprezentare la judecatorie
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:20, 4 Iunie 2010
Ar fi indicat sa prezentati detalii despre problema juridica cu care va confruntati, pe de o parte pentru a vedea posibila abordari din partea unor avocati, si pe de alta pentru ca acestia sa poata aprecia daca va pot ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studierea unui dosar penal aflat la organul de cercetare penala alexandra.a1404 alexandra.a1404 Cum se solicita de catre partea vatamata, procurorului, studierea personala (nu prin avocat) a unui dosar aflat in faza de cercetare penala? In scris, printr-o ... (vezi toată discuția)
Reprezentare conventionala de catre juristi pentru rude in procesul penal Marius Bote Marius Bote Buna seara . Am si eu o neclaritate legala. Reprezentarea conventionala din procedura civila, de catre juristi, a rudelor acestora pana la gradul doi ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma reprezint singur, fara avocat. vbogdan vbogdan Am dat statul in judecata pentru despagubiri la valoarea de circulatie a unui apartament nationalizat pe care l-am pierdut in instanta. Am castigat la fond ... (vezi toată discuția)