avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... activitate de constructii in strainatate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

activitate de constructii in strainatate

Buna ziua
Am o firma de constructii si as vrea sa stiu daca pot desfasura activitate de constructii in strainatate si daca da care ar fi procedura............va trebui sa deschid filiala in tara respectiva ?
Sau altfel spus ce ar trebui sa fac , din punct de vedere juridic si fiscal , ca sa pot construi in strainatate?
Cel mai recent răspuns: Mihai Ene , Avocat 14:00, 4 Iunie 2010
Depinde in ce tara va veti desfasura activitatea, pentru ca sunteti obligat sa respectati legislatia respectivei tari. Doar consultand reglementarile societare si fiscale aplicabile acolo veti putea stabili ce proceduri trebuie sa indepliniti.

Asa este si in Romania: pentru a putea functiona, o societate cu actionari straini trebuie sa respecte reglementarile romanesti in materie fiscala si comerciala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare firma sau punct de lucru (persoana juridica straina) cosminbarbu cosminbarbu Buna ziua, As avea si eu o intrebare. O persoana juridica straina care doreste sa-si extinda afacerea in Romania cum ar fi mai bine sa procedeze, sa-si ... (vezi toată discuția)
Sucursala a unei societati ce are ca obiect de activitate: plasarea fortei de munca Paraschiv Liviu Paraschiv Liviu O sucursala a unei societati straine care desfasoara activitati in domeniul selectiei si plasarii fortei de munca, poate incheia legal contracte de ... (vezi toată discuția)
O sc isi poate deschide in strainatate, punct de lucru, filiala, sucursala, sediu secundar? alina240 alina240 O SC isi poate deschide in strainatate (UE) filiala, punct de lucru,, sediu secundar, sucursala, sau reprezentanta? In statut scrie ca societatea isi poate ... (vezi toată discuția)