avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitionare de catre firma a unei masini de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitionare de catre firma a unei masini de la persoana fizica

Buna ziua
In situatia in care o societate achizitioneaza un autoturism de la o persoana fizica contractul de vanzare cumparare al autoturismului trebuie incheiat la notar ?
As vrea sa stiu care sunt documentele necesare in contabilitate in situatia in care in care se achizitioneaza o masina de la o persoana fizica.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: auras2705 , utilizator 11:29, 4 Iunie 2010
Buna ziua.

Contractul de vanzare cumparare nu trebuie incheiat la notar.



Masina se inregistreaza in contabilitate pe baza contractului de vanzare cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare bunuri de la persoana fizica midadu midadu Cum poate o societate sa cumpere bunuri de la o persoana fizica? Un autoturism si ceva scule electrice (masina de gaurit, polizor unghiular)? Ce document se ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea prin care valoarea bunului va fi inregistrată în registrul de casa? Andrada Dobocan Andrada Dobocan Buna ziua! Daca exista cineva in domeniul contabil disponibil sa ma ajute cu un raspuns, mi-ar fi de ajutor. Avand in vedere urmatoarele informatii: ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la persoana fizica catre juridica biti biti Buna ziua , Sunt SC care doresc sa cumpar un autoturism de la o persoana fizica . Care sunt actele necesare pt efectuarea tranzactiei ? E obligatorie ... (vezi toată discuția)