Buna ziua tuturor, va solicit ajutorul intr-o problema total necunoscuta pentru mine.
Am introdus o cerere de asigurare dovezi care a fost admisa partial. Pentru ce nu s-a admis pot face recurs in 5 zile de la pronuntare, dar cum aflu cand s-a facut pronuntarea? Eu am aflat astazi telefonic de la grefiera arhivei, iar in condica camerei de consiliu era trecuta data ultimului termen. Pana ieri nu a fost nimic trecut in condica pentru ca m-am interesat zilnic. Voi primi acasa hotararea? Termenul care este in acest caz? Mentionez ca am fost citati si ne-am prezentat ambele parti la termen.
In legatura cu partea de cerere admisa, ce am de facut mai departe? S-a fixat in sedinta numele expertului dar nu l-am notat. Stiu ca trebuie sa platesc un onorariu pentru expert, dar in ce termen?
Va rog din suflet sa ma ajutati raspunzandu-mi, poate ies din acest hatis din care pare ca nu mai ies.
Mult succes tuturor si multumiri anticipate pentru ajutor!
aveati obligatia in temeiul art.238 Cpr.civ. sa atacati incheierea in 5 zile de la pronuntare intrucat ati fost citati si prezenti la judecata.Nu ramane decat sa declarati recurs cu privire la partea de incheiere neadmisa si sa solicitati instantei de control judiciar sa va repuna in termen motivat de faptul ca nu ati putut lua cunostinta de solutie intrucat aceasta nu a fost completata in condica de sedinta.
Hotarare divort
ileana1
Poate cineva sa-mi spuna cam cat dureaza de la pronuntarea divortului pana primesc hotararea acasa?Concret divortul meu s-a pronuntat pe 12 decembrie 2007 si ... (vezi toată discuția)