avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere !
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere !

Pentru vatamare corporla din culpa in cazul in care victima isi retrage plangerea permisul imi este restitui inapoi ? daca da in cat timp ?

Stie cineva ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Iunie 2010
Claudiu.Grasu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:46, 5 Iunie 2010
Depinde despre ce fel de vatamare este vorba,fiind foarte important numarul de zile de ingrijiri medicale acordate de medicul legist.
In situatiain care persoana vatamata ar avea pana in 60 de zile de ingrijiri medicale si isi retrage plangerea penala dosarul va fi inchis,insa sunt la latitudinea politiei disp.art.114 din OUG nr.195/2002,privind aplicarea unei sanctiuni contraventionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident ContSters126274 ContSters126274 Buna ziua, am o problema si as dorii daca puteti sa-mi dati ceva sfaturi. La inceputul lui decembrie am lovit o peroana pe trecerea de pietoni( pe culoarea ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu lovire pieton user551 user551 Am fost implicat intr-un accident rutier eu fiind vinovat de producerea acestuia. Mai exact am lovit din spate un autoturism care oprise la trecerea de ... (vezi toată discuția)
In caz de inpacare a partilor masterguni masterguni buna intrebarea mea e urmatoarea. am fost inplicat intr-un accident de circulatie ma judec de trei ani si acum sunt in recurs la curtea de apel timis . in ... (vezi toată discuția)