avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... sechestru asigurator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

sechestru asigurator

as dori sa aflu dac este corect si legal ca cineva sa solicite sechestru asupra unu bun si sa i se respinga de o instanta de la judecatorie si dupa 3 zile sa i se admita de o alta instanta de la aceeasi judecatorie.
daca este corect as vrea sa inteleg de ce
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 13:09, 10 Mai 2007
Poate este vorba despre dovedirea pretentiilor.
el a deschis si un proces pt pretentii, finnd nemultumit de valoarea despagubiriii date de asigurari.
eu stiu ca o data ce o cauza este respinsa se face recurs la tribunal, nu se deschide un nou proces tot la judecatorie.
eu am intrat pe acest site pt ca am impresia ca undeva se fac niste abuzuri si as dori sa ma lamureasca cineva
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

.
Exemplu: Decizia de la Judecatoria de Sector (in cazul Bucurestiului) se poate ataca prin recurs , care se va judeca la Tribunalul Municipiului Bucuresti , iar daca si aceasta decizie nu convine , atunci se ajunge la recurs la Tribunalul Suprem al Romaniei , iar aceasta decizie este definitiva si irevocabila pt ambele parti .

DUMNEZEULE!!!! TRIBUNAL SUPREM???????????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revizuire - recurs instanta competenta asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-un proces legat de o hotarare care sa tina loc de act autentic . -Proces deschis la judecatoria orasului F ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-au acordat cheltuielile de judecata - ce pot face? alex9ys alex9ys Stimate Doamne, Stimati Domni....; Vin in fata Domniilor voastre cu descrierea unei situatii de care m-am lovit, nevoit fiind sa-mi caut dreptatea prin ... (vezi toată discuția)
Este corect? am un proces de pretentii sunt la recurs acum .dupa ce sa dat sentinta la judecatorie am castigat 10000 lei plus cheltuieli de judecata. am anceput proces de ... (vezi toată discuția)