avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea... pe data de 31.05.2010 am depus cerere de demisie fara preaviz.... tin sa mentionez ca am contract individual de munca pe perioada determinata de 2 luni si pe data de 06.06.2010 imi expira de drept.... dar am primit instiintare ca mi-a fost aprobata cererea de demisie dar cu preaviz de 15 zile si ma obliga sa vin la serviciu, daca nu voi suporta consecinte... ce se poate intampla daca eu nu merg cele 15 zile de preaviz? pentru cele 5 zile care trebuia sa mai merg pana la incetarea de drept a CIM pot sa fac o cerere ca nu mi-au fost platite dublu orele lucrate sambata si duminica si nici zile libere nu am avut pentru ele, mai ales ca am lucrat o luna in fiecare sambata 9 ore si duminica 5 ore?Ce ma invatati sa fac?
Cel mai recent răspuns: gaby2005 , utilizator 22:59, 28 Iunie 2010
=D>da am reusit sa recuperez cele 5 zile pana se incheia de drept CIM cu zile libere platite sper pentru zilele care le-am lucrat sambata si duminica si nu mi-au fost platite dublu. m-au chemat pe 30 sa-mi dea lichidarea si sunt curioasa daca mi se vor plati si cele 4 zile de CO care mi se cuvin pentru cele 2 luni lucrate deoarece in CIM pe care l-am recuperat de la Resurse Umane scrie ca am dreptul la 25 zile pe an.....Acum mi se incheie contractul la termen art. 56 lit. j parca.... si voi merge dupa cartea de munca... Va multumesc pentru sfaturile bune pe care mi le-ati dat si cu ajutorul carora am avut curajul sa-mi solicit drepturile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absente nemotivate vs ore suplimentare adivro2 adivro2 As dori sa stiu daca seful meu ma poate obliga la ore suplimentare. In luna decembrie a acestui an in firma s-a lucrat la foc continuu. Se lucrau 9 ore pe zi ... (vezi toată discuția)
Urgent,va rog frumos am nevoie de ajutorul vostru!!! carmen_pitesti carmen_pitesti Buna ziua,am nevoie urgent de ajutorul vostru,va rog frumos. Lucrez la un supermarket din Pitesti,cu un program in cursul saptamanii impartit in doua ... (vezi toată discuția)
Perioada preaviz Dadika Dadika Buna dimineata. Va rog sa mă luminați în câteva aspecte...In cim scrie 8 ore lucru ,5 zile săptămână preaviz 20 zile..Ok până acum toate bune și ... (vezi toată discuția)