avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vand firma fara datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vand firma fara datorii

Buna ziua!

Sunt interesata sa vand URGENT o firma infiintata in iulie 2009.Nu are datorii,actele sunt depuse la zi(se poate verifica).Trebuie sa plec din tara si vreau sa o dau foarte repede.
Firma are ca principal obiect de activitate: activitati recreative si distractie pt copii.Am autorizat si servicii de consultanta.
Firma este pe plus in 2009 si in prezent.

Pret 1500 ron(neg)..
Cel mai recent răspuns: Lel.laci , utilizator 21:55, 23 Ianuarie 2018
O firma complet noua se poate infiinta (inclusiv registre, stampile, etc) cu mai putin de 1500 ron. In plus o firma noua poate fi denumita in felul in care aleg asociatii.
Oferta dvs nu ar putea fi interesanta decat in masura in care noul proprietar ar putea accesa un credit bancar important, ori ar putea folosi cu succes denumirea, clientela ori vadul comercial format de firma ale carei parti sociale doriti sa le cesionati.
exact acesta este scopul-pentru cei interesati sa obtina un credit..(sau diverse alte motive)...
In ce priveste pretul..este orientativ..Nu este batut in cuie,mai ales ca vreau sa o dau URGENT sa pot pleca din tara ..

:)
www.evrika.ro alte site-uri de anunturi
buna ziua sunt interesat de firma dvs dar as dori daca se poate un nr de telefon sa discutam cateva detalii sau un apel la nr0745968290 daca mai este valabil anuntul
Buna seara va rog un numar de telefon in legatura cu vanzarea firmei
Ma puteti contacta lacialina10@gmail.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesionarea abonamentelor de telefonie mobila LorenaSimona LorenaSimona Buna ziua Problema mea consta in impunerea de catre o firma de creante care a preluat rezilierea contractului meu cu o firma de telefonie mobila , de a ... (vezi toată discuția)
Cesionare credit dupa infiintarea popririi valydrp valydrp Buna seara, Acum un an si jumatate a fost infiintata o poprire pe salariu , trimisa de un birou de executori judecatoresti, in baza unei hotarari ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa MariaDns MariaDns Buna ziua! doresc sa infiintez un pfa pentru predarea dansului la gradinitele de copii. M-am interesat la Registrul Comertului iar furnizorul de unde vreau sa ... (vezi toată discuția)