avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare cumparare cu clauza...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare cumparare cu clauza...

acum mai bine de 10 ani, bunicii mei, vindeau casa fiului lor(tatalui meu), in schimbul unei sume de bani, pe care el a achitat-o partial (75%), iar pentru restul banilor se obliga sa-i ingrijeasca si sa ii inmormanteze cand le va veni ceasul, etc.
acum opt ani insa, tatal meu a murit in urma unei interventii chirurgicale pe cord, bunicii traiesc insa , iar noi (mama si fratele meu) am preluat sarcina lui.
intrebarea mea este.... poate fi atacat contractul de vanzare - cumparare de cele 2 surori ale tatalui meu, pe motivul ca tata nu a mai putut sa-si duca la bun sfarsit, personal, sarcina.....?
Cel mai recent răspuns: marinicad2002 , utilizator 19:42, 7 Iunie 2010
Nu. Contractul de vanzare cu clauza de intretinere, in prezenta cauza, nu poate fi atacat de catre terti ci numai de catre partile contractante, in speta bunicii. Daca ati preluat sarcina tatalui, este OK. Presupun ca, la data incheierii contractului, tatal era casatorit cu mama si obligatia de intretinere era comuna a ambilor parinti. ;)
da, asa este.... va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare cu clauza de intretinere, poate fi anulat...? marinicad2002 marinicad2002 acum mai bine de 10 ani, bunicii mei, vindeau casa fiului lor(tatalui meu), in schimbul unei sume de bani, pe care el a achitat-o partial (75%), iar pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare ( cu clauza de intretinere) Bally Bally Buna ziua ! dupa incheierea unui contract de vanzare cumparare (cu calauza de intretinere), contract incheiat in anul 2008 au inceput sa apara vorbe si ... (vezi toată discuția)