avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... schimbare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

schimbare avocat

Buna,. As putea schimba avocatul daca procesul este in desfasurare? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iael , utilizator 11:13, 8 Iunie 2010
Iael a scris:

Am aflat acest lucru de la parati dupa 1 an si mi-am dat seama ca nu a fost corect.

Sunteti convins ca au spus si adevarul ?
r.gabi a scris:

Iael a scris:

Am aflat acest lucru de la parati dupa 1 an si mi-am dat seama ca nu a fost corect.

Sunteti convins ca au spus si adevarul ?

Da, este oarecum curioasa situatia.Se poate sa va fi mintit paratii.
Cum s-a terminat procesul?
Am avut mare incredere in acest avocat dar stiu ca paratii nu m-au mintit ca l-am intrebat si a recunoscut ca au venit la el la birou de 2 ori (poate chiar de mai multe ori ).

Iar paratii nu mi-au spus cu intentia sa aflu acest fapt ci mai ales au vrut sa-mi spuna ca avocatul care ne reprezinta i-a sfatuit intr-un anumit sens , adica au stat 3 ani intr-un apartament care ar fi trebuit eliberat si avocatul ma tot ducea cu vorba .

Am reusit sa rezolv situatia cand nu i-am mai spus avocatului nimic din intentiile mele ca mi-am dat seama ca nu a fost corect asa cum am crezut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda din vina avocatului the mark the mark suntem un grup de 800 persoane care am angajat un avocat ptr o cauza comuna,din pacate pana acum din cele 5 infatisari care au avut loc pana acum nu ne-am ales ... (vezi toată discuția)
Ajutor impotriva unei hotarari imorale eder eder Am avut un proces de succesiune si iesire din indiviziune la Judecatoria Sectorului 3, dosar 10433/301/2007, partile fiind eu pe de o parte si maica-mea si ... (vezi toată discuția)
Avocatul nu vrea sa-mi dea prima pagina de la o hotarare tobescu tobescu Buna ziua, as vrea sa mi spuneti ce pot sa fac daca avocatul meu nu vrea sa mi dea prima pagina de la o hotarare? Mi a spus ca a pierduto si el nu este copist ... (vezi toată discuția)