avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... refuz de a primi adeverinta de la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

refuz de a primi adeverinta de la asociatia de proprietari

Buna ziua, as dori si eu un sfat in legatura cu o problema! Am cumparat un apartament si , in fata notarului, vanzatorul a declarat ca nu are restante la intretinere, insa ulterior, cand am vrut sa instalez centrala de apartament, am constatat ca fostul proprietar nu isi achitase taxele de intretinere, care acum sunt prescrise. Intrebarea mea este cum il pot determina pe administratorul asociatiei sa imi elibereze acea adeverinta abosolut necesara... il pot actiona in justitie???
Cel mai recent răspuns: catalinu , utilizator 20:49, 19 Iunie 2007
poti pe obligatia de a face.......dar atentie sa fie prescrise datoriile ca altfel vine si el cu pretentii in instanta.....
da, sunt prescrise categoric.
Motivati la gaze ca asociatia este ilegala si nu foloseste la nimic adeverinta acesteia.
Buna seara,

Pentru a nu mai deschide un alt subiect va pun si eu aici o intrebare legata de adeverinta de la asociatia de proprietari....

-in cate exemplare trebuie eliberata adeverinta pentru vanzare-cumparere;
-care este perioada de valabilitate a acestor adeverinte;
-care este traseul pe care trebuie sa il parcurg cu aceasta adeverinta si la ce particularitati ar trebui sa fiu atent pentru a nu sta aiurea pe la cozi;

Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata intretinerii ultimelor 2 luni inainte de vanzarea unei locuinte cand intretinerea nu este afisata. nickalai17 nickalai17 Buna ziua, Am cumparat un apartament in noiembrie anul trecut si am o problema cu asociatia de locatari. Cand am cumparat apartamentul fostului proprietar i ... (vezi toată discuția)
Restanta fostului proprietar la intretinere - cine plateste 72NYK 72NYK Buna ziua, In urma cu cateva luni (19 martie) mi-a fost solicitata o adev. pt notar din care sa reiasa ca un proprietar este la zi cu plata intretinerii pt a ... (vezi toată discuția)
Interdictie instalare centrala dolosiv dolosiv Din 27 apartamente ale asociatiei, 17 au deja instalata centrala termica pe gaz. Mi se refuza accesul la coloana a doua de gaz (respectiv despagubirea celor ... (vezi toată discuția)