yvon a scris:
Buna ziua !
In octombrie 2009 am introdus actiune de divort, motiv- violenta domestica.
Sotul a facut inaintare si acum ambii avem statulul de reclamant si parat. Amandoi suntem reprezentati de cate un avocat, avem si un copil in varsta de doi ani.
Ideea este ca desi exista la dosar certf. ML, plangere la politie el reuseste sa amane procesul la fiecare termen.
Am impresia ca avocata mea nu face destul si ca avocata lui este mult mai pregatita sau nu neaparat, dar acorda mai multa atentie cazului decat avocata mea.
Oare ar trebui schimbat avocatul sau intr-adevar asta e procedura, se pot gasi 1001 chichite prin care sa se amane si sa o lungim in ani de zile.
Sa mai consult un avocat?
din ce relatati dvs ca amandoi aveti statut de reclamant si parat, asta inseamna ca si sotul este de acord cu divortul si in conditiile acestea , divortul putea sa se termine in maxim doua termene. am vazut caz, cand s-a terminat dintr-un termen chiar si cand aveau 1 minor. ma refer la situatia cand amandoi sotii sunt de acord cu divortul.
ar trebui sa vorbityi clar cu avocatul dvs, iar de nu es poate, puteti s-o schimbati.
din ce vad, sunteti de acord cu divortul dar nu sunteti de acord cu unele aspecte, adiacente divortului.
intr-adevar, incredintarea, stabilirea pensiei... pot lua timp, dar nu chiar asa.
daca tot lipseste se va judeca si in lipsa lui.
av.m.vasilescu