avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... acceptare motiv divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

acceptare motiv divort

Buna Ziua!

As vrea sa scriu in cererea de divort un motiv ca mai jos.

Imi accepta depunerea actelor de divort(inregistrarea cererii)
pentru un astfel de motiv?

Motiv divort:
Pe fondul nepotrivirii de caracter apar frecvente:
-certuri
-jigniri
-discutii in contradictoriu
-situatii tensionate
-situatii stresante
Exemple:
preocupari diferite de petrecere a timpului liber, filme si emisiuni tv preferate diferite , stiluri de imbracaminte diferit, tipuri de mancaruri diferite, puncte de vedere privind aspectul casei diferite(ex gen mobila,covoare,culori etc.) .

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 10:40, 6 Iunie 2010
Am inteles care este situatia, insa as motiva altfel si as spune ca dupa incheierea casatoriei paratul si-a schimbat atitudinea fata de viata in comun, provocand dese scandaluri in mod nejustificat, proferand permanent insulte la adresa mea motivat de faptul ca nimic din ceea ce fac eu nu ii este pe plac.
Aceasta situatie conflictuala permanenta a dus la vatamarea grava a relatiei dintre noi, fapt ce face imposibila continuarea casatoriei incheiate.
Probe:-inscrisuri si martori ( in situtia in care nu sunt copii minori rezultati din aceasta casatorie).
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
cele referitoare la culoarea mobilei stilul vestimentar, nu pot fi motive de divort care sa va ajute la desfacerea casatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie mai ciudata ianstef ianstef buna seara as dori si eu o informatie!ma aflu intr-o situatie dificila si nu stiu cum sa o depasesc, cel putin pana la divort. de la un timp de vreme ... (vezi toată discuția)
Divort marleen7019 marleen7019 pot divorta de sotul meu daca nu avem un an de la casatorie, avem domicilii separate, nu am locuit si nu locuim impreuna. (vezi toată discuția)
Divort amiabil calin_nechitag calin_nechitag Am nevoie de un sfat specializat in privinta unui divort ... Am 34 ani, iar in urma casatoriei a rezultat si un copil , acum in varsta de 2 ani si 8 luni ... ... (vezi toată discuția)