avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită nerespectarea hotaririi judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

nerespectarea hotaririi judecatoresti

Detin,favorabil,o hotarire judecatoreasca dehinitiva si irevocabila,impotriva unei persoane fizice,care-mi datoreaza o suma de bani si care nu poate fi executata silit deoarece nu detine bunuri in proprietate.Spuneti-mi va rog care este modalitatea legala de a obtine banii,intrucit art.271CP,nu prevede astfel de situatii.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: florinexe , utilizator 21:01, 13 Iunie 2010
dar are loc de munca, pt a i se opri din salariu???
mai aveti la indemana si o plangere penala impotriva lui, pt nerespectarea hotararii judecatoresti.
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
MYRA CIMPEAN , Avocat
Buna seara! Cu plangerea penala nu rezolvati nimic, pt. ca fapta nu e infractiune, in intelesul art.271 c.p.Incercati pe venituri( salariu, pensie) sau o poprire pe cont dak are.mai reveniti la executor cu cate o cerere pt a intrerupe prescriptia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut marryy_lm marryy_lm am imprumutat unei persoane o suma de bani. pt ca nu mi-a dat banii la termen am dat-o in judecata si am hotarire definitiva si irevocabila. m-am adresat apoi ... (vezi toată discuția)
Ajutor....copiii mei valymony valymony sunt divortat din 2005 si copiii au ramas cu fosta,eu avand un program vizitare minori.desi de cate ori aveam drept vizita ea nu .mi dadea voie sa.i ... (vezi toată discuția)
..promptitudine...politie ? tutu12 tutu12 Daca mama copilului nu se supune respectarii programului vizita minor stabilit de instanta judecatoreasca , prin hotarare definitiva si irevocabila , la ora ... (vezi toată discuția)