avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale MANAGEMENTUL RELATIEI CU CLIENTII
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

MANAGEMENTUL RELATIEI CU CLIENTII

Sal All,

Pentru firma la care lucrez in prezent trebuie sa intocmesc o strategie a managementului relatiilor cu clientii. Din nefericire nu am studii de specialitate in acest domeniu, pe google am cautat si nu am gasit material documentar, doar descrieri ale programelor firmelor care ofera software cu CRM.
Va rog ajutati-ma, orice proiect, material documentar imi poate fi foarte folositor.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 21:47, 3 Februarie 2008
Un punct de inceput il poti gasi aici

[ link extern ] >

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati firma consultanta cod 7022?? va rog, un raspuns:( light_207 light_207 Buna ziua, Imi cer scuze ca postez din nou aceasta nelamurire, dar nu am fost lamurit de nimeni. 1. O firma de consultanta - cod caen 7022 - are voie sa ... (vezi toată discuția)
Activitati de consultanta in management Ramona24 Ramona24 Cod caen - 702 Activitati de consultanta in management 7021 Activitati de consultanta in domeniul relatiilor publice si al comunicarii 7022 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Exemplu de activitati pe caen 6202 si 6203 andrasd andrasd Buna, Desfasor activitate in domeniul de IT, ma ocup de administrarea unui Soft ERP (contabilitate, comenzi, resurse umane, mijloace fixe, etc...) , soft de ... (vezi toată discuția)