avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1722 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ACHIZITII INTRACOMUNITARE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ACHIZITII INTRACOMUNITARE

Fiind neplatitor de TVA, am avut achizitii intacomunitare inca de anul trecut (2009). Trebuia sa depun vreo declaratie pentru acest lucru? Daca da, ce declaratie trebuia si care sunt consecintele pentru aceasta intarziere?
Cel mai recent răspuns: cactusul , utilizator 18:40, 6 Iunie 2010
Chiar nu stie nimeni sa-mi dea un raspuns?
Mai am o problema si nu stiu cum sa o rezolv. In cursul anului 2009 medicul stomatolog a achizitionat diverse bunuri(consumabile si ob inv) prin ebay. Pe acele documente in care apar denumirea bunului, cantitatea si valoarea (deci nu este o factura) apare la expeditor o adresa de mail (foarte rar scrie persoana fizica) iar la destinatar numele medicului si nu denumirea cabinetului. Platile pe ebay se fac din contul curent al cabinetului si nu al medicului. Pe borderoul de achizitie am trecut ca si predator numele si prenumele medicului iar la primitor cabinetul medical in care gestionar este aceeasi persoana adica medicul cabinetului. Problema mea este ca pentru aceste achizitii pe persoana fizica s-au platit din contul curent al CMI si gestionarul este acelasi cu cel ce preda bunurile. As vrea sa-mi spuna cineva daca totul este corect sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii cu plata ebay cactusul cactusul Cabinet stomatologic, contabilitate partida simpla. Se cumpara materiale stomatologice cu plata prin ebay de la diverse persoane fizice, deci nu se elibereaza ... (vezi toată discuția)
Cmi -plati facute la furnizori cactusul cactusul Am o nedumerire si as vrea sa primesc un raspuns foarte clar. Daca la un cabinet stomatologic (CMI) se poate sa se treaca in registrul de incasari si plati o ... (vezi toată discuția)
Cmi transfer catre pf dumid dumid Va salut, Intrebarea mea survine in urma vanzarii masinii mamei mele, care are infiintat un cabinet medical stomatologic (CMI), unei persoane fizice. Masina ... (vezi toată discuția)