avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... VICTIMA ACCIDENT
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

VICTIMA ACCIDENT

Am fost victima unui accident rutier la care s-a constatat ca soferul care m-a accidentat se face vinovat de vatamare corporala usoara din culpa.La cat timp de la accident trebuie sa scot certificatul medico-legal tinand cont de faptul ca inca nu stiu diagnosticul exact? Medicul legist poate sa puna un alt diagnostic?
Cel mai recent răspuns: nikulesku , utilizator 20:23, 11 Mai 2007
~ Conținut șters la cerere ~
vatamarea corporala din culpa nu este un diagnostic, ci incadrarea penala a faptei.
duceti-va la institutul de medicina legala si obtineti un certificat care sa ateste starea de sanatate in urma accidentului.
Va multumesc amandurora pentru lamuriri.
Deocamdata diagnosticul meu e "pe muchie de cutit".Certificatul medico-legal se prelungeste ,tinand seama de faptul ca nu m-i s-au facut toate investigatiile care pot lamuri starea mea de sanatate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa Ioana_N20 Ioana_N20 Am fost implicata intr-un accident rutier, rezultand 2 victime ce prezentau contuzii usoare. Medicul legist a scris in raportul medical (cred), cel care se ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere dapetria dapetria Buna ziua. As dori sa aflu daca in cazul unui accident rutier minor, dar soldat cu victima care a necesitat investigatii medicale (radiografii) si mica ... (vezi toată discuția)
Cum obtin certificatul medico-legal? gabriellanic gabriellanic am fost victima unui accident de circulatie care a necesitat o internare de 11 zile si 60 de zile concediu medical.este vorba de spre o fractura de vertebra cu ... (vezi toată discuția)