avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal gresit... va rog sa imi dati o solutie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal gresit... va rog sa imi dati o solutie

buna ziua. avem o angajata noua. problema este ca are carte de munca, dar nu se gaseste nici la locul anterior de munca, nici la itm. am depus revisalul cu o zi inainte de angajare. ce se poate face in aceasta situatie (ca sa fie in regula cu revisalul), putem sa modificam data angajarii in revisal si sa-l trimitem din nou cand o sa se rezolve problema cu cartea de munca?

si inca o intrebare: cum putem sa facem cu cartea de munca care nu se gaseste pentru a putea depune contractul la itm?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:19, 7 Iunie 2010
contractul de munca poate fi depus si fara carnetul de munca. angajatul va da o declaratie ca are cartea de munca la vechiul angajator si urmeaza sa o depuna cand o va primi .
in termen de 30 de zile..:D
Contractul de munca se poate depune si fara carnetul de munca, dar insotit de decalratia salariatul ca se obliga sa-l aduca.
Daca nu se gaseste carnetul, atunci va trebui ca salariatul sa il declare nul si sa se duca la toate firmele la care a lucrat pentru a solicita eliberarea adeverintelor de vechime.
Apoi, dvs puteti sa-i faceti un nou carnet de munca si, dupa deschidere, sa-i treceti adeverintele de vechime eliberate de firme.
iulia53 a scris:

in termen de 30 de zile..:D

de unde ati scos acest termen ...nu este prevazut nicaieri ...:hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a facut carte de munca georgeta_20@ georgeta_20@ la un notariat am incheiat un contract individual de munca pe o perioada de 3 luni la care mi s-a prelungit cu 2 luni printr-un act aditional si mi s-a spus k ... (vezi toată discuția)
Pierdere carte de munca de catre itm Gimman Gimman Buna ziua, Sunt angajator si pentru un salariat care si-a dat demisia am depus documentele inclusiv Cartea de munca la ITM. Cind persoana din firma care se ... (vezi toată discuția)
Cand imi face angajatorul carnet de munca? mihai_bujor mihai_bujor Buna ziua, as dori sa stiu, dupa cate luni de lucru in cadrul unei unitati, se face carte de munca, mentionez ca nu am mai lucrat in alta parte, deoarece am ... (vezi toată discuția)