avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere din ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere din ccc

buna,
as avea o intrebare. acum sunt in ccc iar fetita implineste 2 ani pe 1 august.cartea de munca imi este suspendata de la firma la care am lucrat cu data de 12 septembrie pt ca am avut concediu postnatal de 42 de zile. eu cand trebuie sa ma intorc la lucru:din 1 august sau din 12 septembrie?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Elena Savciuc , Consultant resurse umane 13:34, 7 Iunie 2010
Dvs va veti intoarece la serviciu a doau zi dupa ce fetita implineste 2 ani. Deci, pe 2 august.
Este bine ca inainte sa va intoarceti cu cateva zile sa depuneti la firma o cerere de incetare a suspendarii incepand cu data de 2 august cadn veti reveni la serviciu.
Trebuie sa reveniti la munca incepand cu data de 2 august (ziua urmataore celei in care copilul implineste 2 ani).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate dupa cateva luni de la nastere marla1 marla1 buna seara, am nascut in 11 martie 2011, fara sa imi fi luat zilele acelea de concediu prenatal la care as fi avut dreptul (nu sunt prea documentata cu ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru tata Andreea_mihaela Andreea_mihaela Buna ziua! Spuneti-mi, va rog, daca eu pe data de 12 februarie intru in prenatal si postnatal pana pe 17 iunie (126zile) si ca data probabila a nasterii este ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediul de crestere a copilului de pana la 2 ani simikrp simikrp Copilul meu implineste 2 ani in martie 2010, cand ar trebui sa ma intorc la locul de munca; numai ca nu mai vreau sa ma intorc acolo. Intre timp mi-am gasit un ... (vezi toată discuția)