stimati colegi, am urmatoarea problema, un destept de sofer care transporta marfa = greutatea era depasita fata de cat avea voie iar transportul il efectua 1 pers si nu 2 pers asa cum era specificat in grafic si circula fara a detine la bordul auto licenta de transport si nici copie conforma ci doar o copie simpla a documentului de transport,...... a primit amenda cea mai mica pentru ca nu detinea copia conforma a licentei de transport cnf . OUG 109/2005, s-a incheiat un proces verbal pe care soferul nu l-a semnat, si putea achita 1/2 din amenda in 48 ore, dar desteptu a facut plangere, asa fara acordul sefului sau of juridic, iar in plangere a cerut inlocuirea sanctiunii cu avertisment.
acum eu am primit la of juridic intampinare depusa de ARR la care tre sa raspund
intrebarea e ce fac, mentin si eu solicitarea de a se inlocui sanctiunea cu avertisment,??? am vreo sansa ???? sau cer anularea procesului verbal????
cum credeti ca as putea indupleca instanta??
Pai... fa si una si alta:)
Uita-te si pe deciziile ICCJ din anul asta - una dintre ele priveste motivele de anulare a proceselor-verbale in baza OG 2. Poate te ajuta...
Ar fi prea complicat sa intram in discutii de genul - avea calitate soferul (prepus) sa faca contestatie in numele societatii (comitent)?... si nu cred ca te-ar ajuta, dimpotriva...