avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită deces asociat unic S.R.L.
Discuție deschisă în Executare silită

deces asociat unic S.R.L.

buna ziua !
mama mea a decedat acum 5 ani,,in acel moment avand un srl ca asociat unic si administrator.dupa deces am tot primit de la finante diverse instintari si somatii pt plata unor datorii pe numele firmei, iar acum o somatie de executare silita.
intrebare:poate cineva sa execute silit de bunurile personale familia decedatului daca nu exista bunuri pe societate?singurua legatura cu srl-ul este ca sediul acestuia a fost la adresa de domiciliu a parintilor mei ,un apartament de bloc in care acum locuiesc eu si tatal meu.mentionez ca nu am facut succesiunea dupa decesul mamei,sau aceasta se face automat?
executarea silita nu se face de catre instanta de judecata?daca da pe cine chiama in judecata -familia decedatului?
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 16:21, 7 Iunie 2010
Trebuie sa verificati in actul constitutiv prevederile legate de succesiune.In principiu ,asociatul unic al unui SRL raspunde in limita capitalului social.Nu se pot executa bunurile personale,decit daca finantele reusesc sa atraga raspunderea administratorului-ceea ce nu este cazul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita srl - e posibil? Iercan_Lavinia Iercan_Lavinia buna seara, am un SRL-ma ocup singura de acest magazin-eram eu si sotul meu in acte, dar acesta a decedat si am ramas singura. am ceva datorii la stat, ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu ianos ianos Daca sunt administrator la un srl si am doua credite pentru nevoi personale fara ipoteca dintre care unul e in faza de executare silita pot sa-mi execute firma? (vezi toată discuția)
Garantii credit srl asociat unic  Buna ziua, Am si eu o situatie de credit pe firma, SRL asociat unic, cu ipoteca pe apartamentul personal. Firma nu mai merge deloc, in sensul ca nu sunt ... (vezi toată discuția)