avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj amiabil dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj amiabil dupa divort

Buna ziua,
as dori un sfat in ceea ce priveste partajul amiabil al unui apartament dupa divortul definitiv. Am inteles ca se poate opta fie la o tranzactie notariala (diferita de vanzare-cumparare) , fie pe cale judecatoreasca. As dori sa stiu in care caz costurile sunt mai mici tinand cont de faptul ca fostul sot nu are pretentii "oficiale", deci va renunta la jumatatea sa de apartament in favoarea mea fara a-mi cere oficial suma stabilita de comun acord ( avand incredere in mine, va astepta sa fac eu un credit ipotecar pe acest apartament ).
multumesc

Cel mai recent răspuns: iris65 , utilizator 17:28, 7 Iunie 2010
multumesc mult tuturor celor care mi-au raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj de comun acord sabina492005 sabina492005 Buna ziua. Ma numesc Suciu Elisabeta si as dori sa va intreb ce taxe trebuie sa pltesc eu in cazul in care fostul meu sot imi da 50% din valoarea ... (vezi toată discuția)
Pasii de parcurs pt. un partaj de comun acord si costul acestuia mihaela1276 mihaela1276 Buna ziua, Eu si fostul sot am achizitionat in timpul casatoriei doua apartamente prin credit ipotecar. Unul a fost deja achitat integral. M-am inteles cu ... (vezi toată discuția)
Partajul voluntar dupa divort Borza Borza Buna Care ar fi costurile pentru un partaj facut in instanta. Este vorba despre(imobile) un apartament. Multumesc (vezi toată discuția)