avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... investire cu formula executorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

investire cu formula executorie

Stie cineva sa-mi spuna care sunt toate taxele pentru legalizarea si investirea cu formula executorie a unei sentinte civile irevocabile prin care s-a admis cererea de emitere a unei somatii de plata? Ma intereseaza in cazul in care cererea de investire o trimitem prin posta. Se depun si timbre postale si la ce valoare, plic anteadresat, etc?.
Cel mai recent răspuns: mony , utilizator 13:59, 14 Mai 2007
Platesti o taxa judiciara de timbru la serviciul de taxe si impozite de la primarie, de 6 lei (2 lei legalizarea si 4 lei investirea cu formula executorie) si un timbru judiciar de 0,3 lei.
platesti 6 lei sau 2 taxe una de 4 lei alta de 2 lei????
Cum iti este mai comod. :)
... iar taxele postale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua emilia1990@yahoo.com emilia1990@yahoo.com am si eu o intrebare ca sa investesti o hotarare judecatoreasca trebuie intai sa legalizezi hotararea respectiva si dupaia sa o depui pentru investire?si ... (vezi toată discuția)
solutie in executare dansorin dansorin buna ziua,ce trebuie sa fac sa pun in aplicare o solutie definitiva,am luat timbre,am platit taxa financiara,am inteles ca trebuie sa fac doua cereri sa le ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie sentinta alex197908 alex197908 buna am o sentinta civila - fond funciar - si as dori un model pt a o legaliza si investi cu formula executorie Pana acum nu am mai facut asa ceva si de ... (vezi toată discuția)