avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Diminuare pensie alimentara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Diminuare pensie alimentara?

Daca fostul sot demonstreaza cu bonuri fiscale ca a cumparat anumite alimente si le-a adus acasa poate sa diminueze cuantumul sumei platite pentru ingrijirea copiilor?
Cel mai recent răspuns: abcabc , utilizator 23:25, 7 Iunie 2010
legal ,fostul sot va datoreaza aceeasi suma de bani cu titlu de pensie in lipsa unei alte hotarari de diminuare sau marire a acesteia.
daca dansul cumpara copiilor (si ai lui) diverse lucruri , o face pt ca asa doreste.
Nu, acesta nu este un motiv de reducere a unei pensii stabilite in favoarea minorului.;)
buna seara
nu ,acesta nu este un motiv de diminuare a pensie de intretinere care a fost fixata printr/o hotarare judecatoreasca ,decit printr/o astfel de hotarare se poate diminua si pentru motivele legale (un alt copil in intretinere sau diminuare venituri )
av daniela
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara marian_nita72 marian_nita72 Buna ziua.Intrebarea mea este daca sotia are un copil din prima casatorie iar acum avem un copil impreuna ,care ar fi procentul care se calculeaza pentru plata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mire9 mire9 AM FOST CASATORITA TIMP DE 9 ANI , AM UN COPIL CARE MI S-A INCREDINTAT IN URMA DIVORTULUI ,FOSTULUI SOT I S-A STABILIT SA PLATEASCA O PENSIE ALIMENTARA DE 25% ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara = rata la apartament ADANNA ADANNA Buna ziua, Sotul meu a plecat de acasa in urma cu 1 an si doua luni...Cererea de divort a fost introdusa in noiembrie, iar divortul s-a pronuntat in urma cu ... (vezi toată discuția)