avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

Buna seara am si eu o intrebare legat de somaj si acordarea acestuia.Sunt suplinitoare calificata(educatoare), in data de 15 iunie mi se incheie contractul de munca, prin intoarcerea titularului la post.In aceasta situatie am oare dreptul la somaj?specific ca am lucrat 4 neintrerupt.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: flavia29 , utilizator 22:28, 7 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pre/postnatal prbtk_84 prbtk_84 Buna ziua. Lucrez in invatamant de 2 ani, ca profesor suplinitor calificat, deci cu un contract pe perioada determinata. Contractul meu se termina pe data de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata - suplinitor necalificat in invatamant elena_ionescu elena_ionescu Buna, va rog a ma ajuta cu un raspuns, in masura in care se poate. Sunt educatoare, incadrata suplinitor necalificat, cu un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata si concediul de crestere a copilului Nely25 Nely25 Buna ziua!In 2009 m-am angajat ca suplinitor la o scoala si am semnat contract pe perioada determinata pana la 31.08.2010.In 1 aprilie 2010 am intrat in ... (vezi toată discuția)