avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident autoturism-atv
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident autoturism-atv

am depasit doua masini stationate si dupa ce m-am incadrat mai mult de jumatate cu masina pe sensul meu de mers am intrat in coliziune cu un atv care a patruns pe contrasens cu viteza foarte mare mutand masina un metru in spate.Atv-ul era neinmatriculat si era condus de un minor in varsta de 17 ani avand ca pasager un alt minor de 16ani. In urma accidentului eu m-am ales cu tendonul de la mana dreapta rupt iar cei doi au avut unul in jur de 13zile spitalizare iar celalalt in jur de 30zile spitalizare.dosarul este inca la politie si din cate am inteles unul din ei a depus plangere penala.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: MONA PARASCHIVU , utilizator 09:14, 9 Iunie 2010
Buna ziua !
Vedeti care e cursul dosarului intocmit si , in raport de urgenta , fie va constituiti parte civila in cadrul dosarului penal , fie deschideti separat de cauza penala , actiune civila avand ca obiect recuperarea pagubelor pricinuite .
Dvs.ce vehicul conduceati ?
eu conduceam masina care a depasit cele doua masini stationate in paralel iar masina este o dacia papuc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto Tudor.Barbu Tudor.Barbu Bună ziua, Vă solicit şi eu ajutorul cu un sfat în următoarea problemă: luni, în timpă ce conduceam un autoturism Dacia Logan am lovit frontal o altă ... (vezi toată discuția)
Accident rutier din culpa Laura Pana Laura Pana Fiul meu avand permis de conducere de 3 lunii ,intr-o zi sa suit intr-o masina imprumutata de la un prieten la rugamintea tatalui sau de al deplasa cu un ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu persoane vatamate din celalalt autoturism implicat FlorianTeodor FlorianTeodor Buna ziua, Va rog sa imi spune-ti ce as putea face in cazul in care am fost implicat intr-un accident rutier, iar vina nu imi apartine in totalitate asa cum ... (vezi toată discuția)