avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... disciplina in constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

disciplina in constructii

Am un vecin care are o constructie pe hotar cu mine. De curand s-a apucat sa-si consolideze si extinda aceasta constructie care in prezent este prevazuta cu geamuri inspre(cu vederea ) curtea mea . Vrea sa construiasca o cladire cu 2 nivele pt a o inchiria.
Am avut o discutie cu el si a zis ca o sa puna geamuri mate...dar acum doi ani si-a mai extins o cladire (care este comuna cu alt vecin) si acele geamuri sunt mate dar..SE DESCHID si putem binemerci sa stam de vorba cu stapanul casei fara probleme. In plus, la constructia comuna cu vecinul din fata, acoperisul este aplecat in ambele parti si iarna toata zapada se prabuseste pe casa acestuia ..
Tinand cont de antecedentele cu vecinul , ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:27, 8 Iunie 2010
Petitie la Primarie, apoi chemat in instanta pentru o actiune de a face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard stramb Danyer Danyer Buna ziua ! Am o problema referitoare la vecinul meu S-a apucat sa construiasca prin curte si aduce piatra, asezand-o pe gard ! Mentionez ca gardul este ... (vezi toată discuția)
Regim inaltime cladiri alina2017 alina2017 Buna ziua, Locuiesc la tara unde am o casa construita pe un teren in panta.Vecinii din partea de sus,latura sudica a casei mele au demolat de curand o casa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o speta daca ma poate ajuta cu informatii ... nan.costica@yahoo.com nan.costica@yahoo.com Buna ziua. Am si eu o speta daca ma poate ajuta cu informatii mai precise. ( leges, nr, art. etc.) Mentionez ca este vb de un cablu electric: Sunt pers ... (vezi toată discuția)