avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curs calificare maistru constructii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curs calificare maistru constructii

As dori sa aflu o firma specializata care organizeaza cursuri de calificare pt meseria de maistru in constructii, preferabil in Ploiesti, daca nu in Bucuresti. Am sunat la AJOFM Ploiesti insa nu sunt autorizati pt. un astfel de curs. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alina Pene , utilizator 13:40, 5 Iulie 2010
Pe situl Consiliului National de Formare Profesionala a Adultilor gasiti la sectiunea Registrul National al Furnizorilor de Formare Autorizati o lista a tutiror furnizorilor de formare profesionala autorizati pe calificari

[ link extern ] /
Multumesc mult, am gasit 2 firme, mi-ati fost de-un real ajutor.
buna am cautat pe cnfpa si nu am gasit nimic de maistri constructori zimi si mie care sunt cele 2 firme.ms
Asociatia Kofoed's School Romania si Fundatia Ergorom 99, organizeaza programe de pregatire pt profesia maistru constructii civile, industriale si agricole, in principiu in Buc., dar in functie de nr. de cursanti, aceste doua firme organizeaza cursurile si-n Ploiesti. Incearca si la ªCOALA DE TEHNICIENI FPIP Viitor Cluj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine este cnfpa? Doina Elena Doina Elena Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor si diplomele eliberate de institutiile autorizate de acest consiliu sunt recunoscute de cineva? De ITM ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)
In cadrul unui ong se poate infiinta un centru de formare profesionala? care sunt pasii de urmat? popflorincozmin popflorincozmin In cadrul unui ONG dorim sa infiintam un centru de formare profesionala. In prezent suntem furnizori de formare profesionala, organizam cursuri in cadrul ... (vezi toată discuția)