Buna ziua
Numele meu este Caraman Adrian
Doresc si eu un sfat ...
Sambata trecuta am fost fata discoteci acolo un individ ia dat o palma altuia si tot sangele de la respectivul a sarit pe mine cel ce a lovit este patronu discoteci respective acea (discoteca este in fostu camin cultural) mi sa facut mila de baiatul lovit si iam zis la patron sa nu il mai loveasca patronu respectiv ma lovit si pe mine afara erau multi martori acolo era si un domn politist care lam rugat sa ia masuri domnul respectiv nu a loat nici o masura am zis ca sun la 112 ceia ce am si facut dar nu a venit nimeni nu sa facut o sesizare atunci eu lam rugat pe domnul ajutor de post sa imi spuna cum se numeste a refuzat sa imi zica cum se numeste si in un final a spus hai taio taio in **** mea acasa si am plecat ma chemat la post si a am loat o amenda pentru deranjarea linisti si ordini publice daca fac contestatie am sanse sa castig ???? Dar in caz de pierd procesu platesc ceva taxe la tribunal?? Va multumesc astept raspunsul dumneavoastra cat mai curand.
Puteti contesta PV cu plangere contraventionala.
Plangerea nu se taxeaza, si se depune la Judecatoria de unde apartineti.
Aveti si castig de cauza, daca martorii care au fost prezenti la eveniment se implica sa depuna marturie in favoarea dv.
Cel mai important martor ar trebui sa fie chiar cel lovit de patron, pentru ca pentru el ati intervenit dv. si va aflati in situatia de fata.
In conditiile aratate de distinsul dn.consilier trebuie sa puteti demonstra/dovedi cu acte,martori sau alte probatorii admise de lege veridicitatea celor sustinute de dvs,in instanta de judecata,contestand in 15 zile la instanta competenta teritorial procesul verbal de contraventie