avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire din tara minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara minori

Buna seara!
La iesirea din tara a doua minore de 16 si 17 ani,am inteles ca ar fi bine sa existe si copia legalizata dupa hotararea judecatoreasca de divort. Fiind doua minore, e nevoie de 2 copii legalizate sau e suficienta una singura pentru amandoua?Mentionez ca vor pleca impreuna.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 17:29, 9 Iunie 2010
imputernicire ati facut... pasaport au...,copia dupa hotarare (trebuie ca sa arate ca doar dvs hotarati pt minore)..si atat. vacanta placuta !
Profesorul pe care-l imputerniciti trebuie sa prezinte si cazierul la frontiera.
ORIGINALUL VA TREBUIE AL hotararii judecatoresti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie notariala tata pt vacanta copil in canada ramonel80 ramonel80 Buna ziua! Am un copil de 11 ani, care imi e incredintat spre crestere si educare prin decizie judecatoreasca definitiva si irevocabila (nu am fost ... (vezi toată discuția)
Plecare in strainatate. alexno3 alexno3 Buna ziua, am si eu o problema. Am 17 ani si peste 3 saptamani urmeaza sa merg in Germania.Chestia e ca o sa fiu nevoit sa merg cu avionul singur, deoarece ... (vezi toată discuția)
Procura iesire din tara minor knight_ess knight_ess Am urmatoarea situatie: minor in varsta de 17 ani, incredintat mamei in sentinta de divort in 1998, cu mentiunea ca aceasta are obligatia de a permite tatalui ... (vezi toată discuția)