avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... preluare leasing pe pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

preluare leasing pe pfa

Buna,

Am PFA de doi ani si jumatate pe sistem real si doresc sa preiau leasingul unei masini de la o firma. Se poate acest lucru? Daca da cum se procedeaza?Ce acte am nevoie ?

Multumesc,
Alina
Cel mai recent răspuns: ContSters85576 , utilizator 22:42, 8 Iunie 2010
Mergeti la firma de leasing si discutati cu ei aceasta problema. S-ar putea sa aveti surpriza sa constatati ca nu indepliniti conditiile financiare cerute de firma de leasing. Daca totul este OK atunci demarati actiunea cu actele pe care le cer ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina pe firma radiata in leasing elena-10 elena-10 Buna seara As dori cateva pareri in legatura cu urmatoarea problema. Pe scurt, acum 4 ani am preluat un auto aflat in leasing de la o firma. Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Cesiune firma liviusss liviusss Buna ziua! Am si eu o intrebare! Nu ma prea pricep la partile economice si legale date de cesionarea unei firme. Pe scurt, am o firma pe care am avut o ... (vezi toată discuția)
Predare leasing pe firma ContSters2254 ContSters2254 Buna ziua, am un leasing pe firma pentru o masina si am gasit un cumparator care vrea sa preia contractul. Cum trebuie sa procedez, ce acte trebuie facute, ce ... (vezi toată discuția)