avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... PENSIE DE INTRETINERE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

PENSIE DE INTRETINERE

Conform unei hotarari judecatoresti,am platit ani de zile , PENSIE DE INTRETINERE ,in cuantum de 5% din venitul lunar net realizat ,tatalui meu (desi acesta este pensionar ,cu o pensie mai mult decat decenta)
Acum sunt si eu pensionar! Nu mai realizez venit! ?(conform definitiei pensiei)

INTREBARE: Cum ramane cu hotararea judecatoreasca definitiva?
Platesc pensie din pensie?

Intre timp,tatal meu m-a dat in penal pentru neplata pensiei!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 06:02, 9 Iunie 2010
puteti, pe calea instantei, sa cereti reducerea procentelor, deoarece sunteti pensionar si nu aveti de unde sa-i dati bani ca nu mai lucrati. din punctul meu de vedere, sunteti obligat/a sa-i platiti aceasta pensie chiar si din pensia dvs, deoarece si pensia este un venit al dvs., chiar daca este de alt tip.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia de intretinere pensionar florisandu2003 florisandu2003 Platesc pensie de intretinere tatalui meu, aflat in stare de nevoie, in urma unei hotarari judecatoresti. Acum am iesit eu la pensie, in conditii grele de ... (vezi toată discuția)
Neplata pensie minor celena11 celena11 Am divorțat prin mediere pe vechiul cod si conf Hot jud tatăl trebuia sa plătească minorului pensia lunar(fără a avea o data exactă ca am crezut ca ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine pensia alimentara? anonim89 anonim89 Buna ziua, Incep prin a va spune ca am varsta de 21 de ani. sunt student anul 3 la una dintre universitatile din bucuresti la zi. tatal ... (vezi toată discuția)