avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... leasing extern
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

leasing extern

In 2006 am incheiat un leasing extern pentru o perioada de 5 ani pentru un camion. Dupa 4 ani nu am mai putut sa-l platesc asa ca am renuntat si am predat bunul. Am facut act de reziliere cu societatea de leasing, am radiat de la primarie mijlocul fix, dar am ramas cu declaratia vamala deschisa. Cei de la vama spun ca cel care a deschis declaratia, acela trebuie sa o si inchida. Acum nemaiexistand valoarea rezidula la care trebuiau platite taxele vamale, cum reusesc sa "scap" de aceasta declaratie vamala?!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:58, 9 Iunie 2010
aratati ca nu sa finalizat leasingul celor de la vama si mai mult ca sigur ca vor avea ei o solutie ptr problema dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Leasing mihaelamela mihaelamela buna seara va rog indrumatima si pe mine cum as putea anula rezilierea unui contract de leasing,am un renault symbol luat de la ei iar acum pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate valoare ramasa neamortizata camicami camicami la rezilierea unui contract de leasing financiar inaintea finalizarii acestuia,prin predarea bunului de leasing, cheltuiala cu valoarea ramasa neamortizata ... (vezi toată discuția)
Inchidere leasing larisarazvan larisarazvan In cele ce urmeaza va expun situatia mea la care va rog sa ma ajutati cu un sfat legal, multumindu-va anticipat In septembrie 2006 am incheiat un contract ... (vezi toată discuția)